Majoitus Pietarissa

Suomalaiset yöpyvät Pietarissa usein Sokos-hotelleissa, joista yllä olevassa kuvassa on kylpylällä varustettu viiden tähden Solo Sokos Hotel Palace Bridge. Muut Pietarin Sokos-hotellit ovat neljän tähden Original Sokos Hotel Olympia Garden ja Solo Sokos Hotel Vasilievsky. Booking.comin hinnat ovat ajankohdasta riippuen halvempia tai kalliimpia kuin suoraan Sokoshotels.fi -sivulta S-Etukortilla varattuna.

Vasilievskyn ja Olympian Gardenin alkaen-hinnat ovat ajankohdasta riippuen noin 50 – 250 euroa ja Palace Bridgen noin 100 – 400 euroa.

Palace Bridge ja Vasilievsky sijaitsevat Vasilinsaarella, joten niissä asuvien kannattaa olla tarkkana ettei jää yöllä Nevan väärälle puolelle siltojen noustessa.

Pietari-matkaoppaassa on Booking.comin affiliate-linkkejä eli saan komission tämän sivuston kautta tekemistäsi varauksista. Varauksen tekeminen affiliate-linkin tai -haun kautta on sinulle samanhintaista kuin suoraan Booking.comin sivuilla tehtynä.

Pietarin 5 tähden hotellit erinomaisin arvosanoin
Pietarin 4 tähden hotellit erinomaisin arvosanoin
Pietarin 3 tähden hotellit erinomaisin arvosanoin
Pietarin 2 tähden hotellit erinomaisin arvosanoin

Kesäsesongin majoitukset kannattaa varata reilustikin etukäteen, mutta sesongin ulkopuolella tarjontaa riittää hyvin viime hetkelläkin.Booking.com

The RED by Center Hotels

Kerron seuraavassa esimerkkejä Pietarin budjettihotellien ja hostellien hinnoista.

Vuoden 2018 hiihtolomalla vietin kaksi yötä kolmen tähden The RED by Center Hotels -hotellissa Pietarin keskustassa 2. Sovjetskaja -kadulla 800 m Vosstania-aukiolta. Varasin hotellin Booking.comin tarjoushinnalla 6 pv etukäteen ja yön hinnaksi tuli 18 e sisältäen aamiaisen.

Jalkapallon MM-kisojen aikaan sama huone maksaa jopa 180 e, mutta niiden jälkeen heinäkuusssa noin 90 e, elokuussa 60 e ja syyskuussa 30 e (tarkistettu 20.5.2018).

Melange-hotelli

Ihan Vosstania-aukion lähellä sijaitsevan kolmen tähden Melange-hotellin huone kph:lla ilman aamiaista maksoi hiihtolomalla 15 e. Kesällä kyseistä huonetta ei enää näy saatavilla, mutta hieman isomman huoneen saisi heinäkuun puolenvälin jälkeen 40-50 eurolla (tarkistettu 20.5.2018).

Hiihtolomalla kolmen tähden Hotel Na Sovetskoyn huone 1. Sovjetskaja -kadulla mannermaisella aamiaisella maksoi 19,50 e. Heinäkuun puolenvälin 2018 jälkeen huone irtoaisi noin 40 eurolla (tarkistettu 20.5.2018).

Nerokasta tilankäyttöä pietarilaisessa hostellissa – suihku keittiössä #pietari #nexus5x

Gepostet von Reissuesan matkablogi am Freitag, 22. Juli 2016

Budjettihotellien ja -hostellien lisäksi olen yöpynyt Pietarissa useamman viikon Suomi-talon yksiössä Tampereen yliopiston kautta. Hinta opiskelijoille ja henkilökunnalle oli 140 e/viikko (40 e/yö). Talossa oli yksiöitä myös muilla yhteisöillä, mm. Kirjailijaliitolla. Nykyisin vuokraus ei enää ole mahdollista.

6,5 kk ennen jalkapallon EM-kisojen 2020 Suomen Pietari-otteluita löytyi halpojankin majapaikkoja Pietarista, mutta hinnat nousevat mitä lähemmäksi kisoja tullaan.