FAQ

Kuviossa näkyy ruplan kurssin vaihtelu viimeisen 10 vuoden aikana (päivitetty 2.4.2020).

Valuuttalaskuri

Pietari-matkaoppaan sivuilla ruplista muunnetut eurohinnat sekä valuuttalaskurin muuntokurssi päivittyvät automaattisesti Euroopan keskuspankin (ECB) päivittäin julkaisemien valuuttakurssien perusteella. Kyseessä on osto- ja myyntikurssien keskikurssi, joten käytännössä maksat luottokortilla ainakin pari prosenttia enemmän. Voit syöttää desimaaliluvut sivupalkin valuuttalaskuriin joko pilkulla tai pisteellä erotettuna.

Evästeet

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan. Miten Google käyttää tietojasi yhteistyökumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa

Sivuston tekijä ja toteutus

Pietari-matkaoppaan tekijä on Esa Isopahkala.

Sivuston julkaisujärjestelmänä on 11/2019 lähtien WordPress. Sivuston ulkoasu eli WordPress-teema on omaa tuotantoa (aloitusteemana Aucor Starter, tärkein lisäosa ACF Pro).

Valokuvat

Verikirkko, Pietari

Lähes kaikki Pietari-matkaoppaan valokuvat (ja videot) ovat Esa Isopahkalan kuvaamia. Valokuvat ovat lisensioitavissa eli jos haluat käyttää kuvia netissä tai painotuotteissa, ota yhteyttä reissuesa[@]gmail.com.

Yhteydenottolomake