Las Palmasiin saapuminen

Norwegian lentää Helsingistä Las Palmasiin talvikaudella päivittäin.

Lento Helsingistä Gran Canarialle kestää reilut kuusi tuntia.

Norwegian lentää talvikaudella Gran Canarialle päivittäin, kesäkaudella viidesti viikossa. Norwegianin lentojen hinta vaihtelee paljon kysynnän mukaan, mutta halvimmat yhdensuuntaiset lennot alkavat noin 80 eurosta.

Pakettimatkanjärjestäjien (Tjäreborg, TUI, Aurinkomatkat) edestakaiset lennot maksavat normaalisti yli 300 euroa, mutta viime hetken äkkilähtöinä lennot voi saada jopa alle 100 eurolla.

Gran Canarian lentokenttä kulkee Las Palmasin lentokentän nimellä ja sen lyhenne on LPA. Lentokenttä ei kuitenkaan sijaitse Las Palmasissa, vaan puolen tunnin ajomatkan päässä Las Palmasista etelään.

Las Palmasin lentokentältä on matkaa Las Palmasin San Telmon asemalle 21 km ja Santa Catalinan asemalle 25 km. Playa del Inglesiin on matkaa 30 km, Playa de Maspalomasiin 36 km, Puerto Ricoon 49 km.

Julkisen liikenteen bussit ovat edullisia. Lipun hinta lentokentältä Las Palmasin San Telmoon on 2,30 e ja Las Palmasin Santa Catalinaan 2,95 e.

Bussit 60 ja 91 ovat pikavuoroja ja kulkevat Las Palmasin Santa Catalinan asemalle asti pysähtyen myös San Telmon asemalla. Bussien 1, 5 ja 11 pääteasema on San Telmon asema.

Bussin 60 ensimmäinen vuoro lentokentältä Las Palmasiin lähtee joka päivä klo 5.15 ja viimeinen 23.15. Bussit 1 ja 5 kulkevat myös yöaikaan kerran tunnissa.

Taksi Las Palmasin keskustasta lentokentälle maksaa noin 30 euroa.

Siirry takaisin sivun alkuun