FAQ

Ruplan kurssi suhteessa euroon vuonna 2018 (ECB)

Evästeet

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan. Miten Google käyttää tietojasi yhteistyökumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa

Valuuttalaskuri

Pietari-matkaopas käyttää Euroopan keskuspankin (ECB) päivittäin julkaisemia valuuttakursseja. ECB julkaisee valuuttakurssit päivittäin noin klo 17 ja matkaopas.org noutaa kurssitiedot klo 17.30. Kyseessä on osto- ja myyntikurssien keskikurssi, joten käytännössä maksat ainakin pari prosenttia enemmän.

Voit syöttää desimaaliluvut sivupalkin valuuttalaskuriin joko pilkulla tai pisteellä erotettuna.

Verikirkko

Valokuvat

Kaikki Pietari-matkaoppaan valokuvat (ja videot) Instagram-kuvia lukuunottamatta ovat Esa Isopahkalan kuvaamia. Valokuvat ovat lisensioitavissa eli jos haluat käyttää kuvia netissä tai painotuotteissa, ota yhteyttä esa[at]matkaopas.org.

Matkaoppaat

Pietari
Matkaopas.org

Sivustotiedot

© 2018 Esa Isopahkala