Suomalaiset matkablogit - mainosta blogiasi tässä!

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,544
Sijainti
Pirkkala
#1
Tässä viestiketjussa voit mainostaa matkablogiasi ihan luvan kanssa.

Kerro matkablogistasi esimerkiksi millaista sisältöä sieltä löytyy, missä olet matkustellut ja kuinka vanha blogisi on.

Voit myös kertoa kirjoitatko tietylle kohderyhmälle ja kuinka paljon blogillasi on lukijoita.

Voit lisätä linkin omaan blogiin myös foorumin allekirjoitukseen.
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,544
Sijainti
Pirkkala
#2
Oma blogini on Reissuesan matkablogi, jolla on Suomen paras matkablogiosoite matkablogi.fi. Olen aloittanut blogin vuonna 2007, mutta kirjoitellut aktiivisesti vuodesta 2009. Kävijämäärä vaihtelee paljonkin (tilastot), mutta kävijäennätys kuukaudessa on 3700 7900.

Käytyjä maita on kertynyt yli 50 60, mutta maanosista Itä-Eurooppa, Latinalainen Amerikka ja Kaakkois-Aasia ansaitsevat erikoismaininnan. Blogissani on yhä suurempi rooli kuvilla ja videoilla. Matkustustyylini on yleensä pitkäkestoinen budjettimatkailu.

matkablogi.fi.jpg


Edit. päivitetty tietoja
 
Viimeksi muokattu
Liittynyt
27 Marraskuu 2014
Viestit
1
#4
Moi!

Olen muutaman kuukauden pitänyt blogia, joka käsittelee suurimmaksi osaksi matkailua sekä auringon että futiksen perässä.

Matkailuun liittyviä kirjoituksia kuvineen on tähän mennessä Thaimaasta, Malesiasta, Sveitsistä, Kreikasta sekä Saksasta ja lisää on tulossa lähiaikoina. Käykääs kurkkaamassa, jos kiinnostaa.

Laamanaaman maailma - treeniä, matkailua ja urheilukulttuuria.
 
Liittynyt
13 Tammikuu 2016
Viestit
1
#6
Hyppää kyytiin Muuttolintu-matkablogiin! Modernin hipin, ikuisen vaeltajan, levottoman sielun ja rantojen rakastajan seikkailuja ympäri maailmaa. Ikuisen kesän jahtaamista ja seikkailujen etsimistä aussisiippa kainalossa. Reissuhöperehtimisiä ja ulkosuomalaisen avautumisia vuodesta 2009, tukikohtana tällä hetkellä Melbourne, Australia. Reissukuvauksia mm. Australiasta, Fidziltä, Vietnamista, Euroopasta, Filippiineiltä, Intiasta ja Sri Lankasta.​

www.muuttolintu.com

Löydät minut myös Facebookista: www.facebook.com/muuttolintumatkablogi
Ja Twitteristä: @ankkis1 www.twitter.com/ankkis1
Seuraa reissukuviani Instagramissa: @ankkis1 www.instagram.com/ankkis1

 
#11
Tässä blogissa kerron positiivisesti matkailun iloista ja elämyksistä ulkosuomalaisen karavaanarin silmin. Myös siitä kuinka on hieno tunne, kun haave ulkomailla asumisesta on toteutunut ja koti on nyt keski-ikäisenä löytynyt Saksasta lumoavien Alppien läheltä. Mukaan pääset meidän kanssa joskus lähelle ja kauemmas, kävelyreissuillemme, päiväreissuille pikkuautolla, mutta kuitenkin pääasiassa reissuillemme mökkiautolla. Takanamme on matkailua henkilöautolla vuodesta 1987 lähtien ja matkailuautoilua vuodesta 2000. Välillä pohdin vähän elämää ja maailmaa, marmatan ja purnaankin sekä runojakin viskaan sekaan. Blogia on pidetty runsain kuvamäärin tammikuusta 2013. Matkoilla kaulassani roikkuu aina pokkarikamera, rakastan sillä räpsiä paljon kuvia. Tervetuloa mukaan!

SUOMALAISET KARAVAANARIT MAAILMALLA
 
Liittynyt
29 Maaliskuu 2017
Viestit
1
#12
Hei kaikki!

Olemme kaksi kolmannen vuoden restonomi-opiskelijaa Kajaanin ammattikorkeakoulusta ja vietimme kokonaan toisen opiskeluvuotemme Turkin Antalyassa. Tiesimme jo Turkissa ollessamme, että tulevan opinnäytetyömme teemme yhdessä ja vaihtokokemukseemme liittyen. Syksyllä 2016 sitten hioimme ajatusta ja päädyimme ideaan opaspainotteisesta blogista nuorille omatoimisille, suomalaisille matkailijoille. Teemme kuitenkin blogista kaksikielisen, joten postauksia voivat lukea myös muutkin kuin suomalaiset, Antalyasta kiinnostuneet matkailijat.
Toivomme paljon kehitysideoita sekä kommentteja teiltä rakkaat lukijat, sillä niiden avulla voimme arvioida opinnäytetyömme onnistumista! :)

http://merhabaantalya.blogspot.fi/
 
V
#15
Täällä pyöritellään ulkosuomalaisena matkablogia myös:
Travels Love and Life

Englanniksi naputtelen, aiheina enimmäkseen omat reissut. Harratsetaan lähinnä patikointia, eli kuvauksia vuoristoista löytyy tiheämmin kuin kaupunkilomien tohinaa. Silloin tällöin esiintyy myös pohdintaa omaa elämää liippavista aiheista.
 
A

Artsin matkablogi

#17
Kirjoitan Artsin matkablogia www.rantapallo.fi/artsinmatkablogi budjettimatkailijan näkökulmasta. Pyrin löytämään edulliset lennot, majoituksen ja kaikkea muuta turistin tarvitsemia palveluita ja tuotteita mahdollisimman hyvällä hinta-/laatusuhteella. Pyrin tarjoamaan lukijoille vinkkejä ja linkkejä jotta muutkin matkailijat voisivat matkustaa enemmän vähenmällä rahalla.

Olen matkustanut pää-asiassa Euroopassa ja jonkin verran Aasiassa, näistä matkoista olen kirjoittanut blogissani 2-3 vuoden aikana. Jatkossa osallistun myös someen, toistaiseksi en ole käyttänyt sitä lainkaan.
 
B

BEMBALYFE

#18
Liittynyt
30 Elokuu 2018
Viestit
1
#19
Me olemme aloittaneet "Lapin matkaoppaat" -vlogin, missä esittelemme vuosien saatossa 1001 eri asiaa, mitä täällä pohjoisessa voi kokea. Lisäksi julkaisemme perheen voimin LaplandNews nimistä Lapin matkailuun liittyvää aikakauslehteä. Meidän nettisivuillaon myös blogin tyylinen nostot -osio, missä kerromme myös Lapin matkailuun liittyvistä asioista.
 

Liitetiedostot