Thaimaa Paratiisi on TV-sarja Phuketista

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,544
Sijainti
Pirkkala
#1
Subin nettisivut kertovat Paratiisista:

"Paratiisi nähdään ruudussa tiistaista perjantaihin kello 19.00 maaliskuusta alkaen. Uusi dokumentaarinen päivittäissarja seuraa suomalaisten elämää Thaimaan lomaparatiisissa.

Onko elämä hiekkarannoilla pelkkää auvoa vai onko paratiisissa varjojakin? Dokumentaarinen Paratiisi seuraa suomalaisten työntekijöiden elämää sukelluskeskuksessa ja yökerhossa Phuketissa, Thaimaan suosituimmassa lomakohteessa."
 
Liittynyt
9 Joulukuu 2010
Viestit
36
#2
Varmasti ihan mielenkiintoinen sarja seurata. Subin uutuus ohjelmien tarjonta tuntuu olevan kuitenkin enemmän tai vähemmän muiden matkimista, sarjasta tulee väkisinkin mieleen nelosen Matkaoppaat (tai joku sinneppäin). Sama kävi Poliisit sarjan kanssa, meni vuosi, niin Subilta alkoi Lainvalvojat. No, sitä tuotetaan mitä ihmiset katsoo ja ehkä ihan hyvä näin :)
 

reissuesa

mannertenvälinen nahjus
Ylläpitäjä
Liittynyt
23 Marraskuu 2010
Viestit
1,544
Sijainti
Pirkkala
#3
Ensimmäinen Paratiisi-jakso esitetään Subilla ti 1.3.2011 klo 19.00:

UUSI REALITY-SARJA ALKAA! Sarja seuraa suomalaisten elämää Thaimaan Phuketissa. Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Paratiisin henkilöihin. Jasmine saapuu ensimmäistä kertaa Aasiaan ja aloittaa työharjoittelun suomalaisen Raya Divers -sukelluskeskuksen palveluksessa. Suomen pakkasista Paratiisiin palaa myös kaikkien rakastama retkiopas Jagr. Seduction-yökerhon vuoropäällikkö Ira joutuu selvittelemään thaimaalaisen henkilökunnan välistä nyrkkitappelua. Jama kavereineen lämmittää suomalaisen saunan viidakossa.
 
Liittynyt
28 Helmikuu 2011
Viestit
9
#5
varmasti on hyvä ohjelma ja jään koukkuun jos se on hyvälä maulla tehty. tiedän ohjelman päähenkilö naisen, ja mukavaa kun tietää et se on jalat maassa tyyppi, ei mikään julkisuuden haluinen
 
Liittynyt
30 Joulukuu 2010
Viestit
15
Sijainti
Länsi-suomi
#6
Helppoa huttua, mutta aikamoista kuraa kokonaisuudessaan. Ohjelman juonto aliarvioi katsojaa ja muutenkin todella vastenmielistä kuunnella moista mainosääntä. Hyvänä ohjelmassa välillä nättit maisemat. Tosin kalliiseen Phukettiin en enään menisi taikkulassa!

Joskus käyttänyt mainostavan dyykkifirman palvelua, ja oli just keskiarvoa ja huonoa oli divemaster joka vaan kuvaili itsekseen, onneksi ei itseään koko aikaa:)